AdolfoChiodo91

Cameronfb ChadChute JamieHay Frankrike Drakt Leonel KathleenQ

Rate this Entry
Leonel Kjøp Manchester United Drakt Barn BGPRufus
Arsenal-legenden representerte bare nord-Londonere i en 19-årig karriere, og spilte under Wenger i fem og et halvt år i den perioden. Granada-sjefen er høyt ansett på Emiratene, og han hevder at han prøvde å komme tilbake ved fire anledninger i en trenerevne, men ble oversett hver gang. Adams regner med at han er for stor rollefigur for Wenger, og som regnet med ham.
Adams vant fire ligatitler, tre FA-cuper, to ligacuper og en europacupvinner 'Cup i sin tid i klubben og har til og med Arsenal Fotballdrakter en statue utenfor Emirates Stadium. Han har ikke klart å styre Granada klar for nedrykk fra LaLiga etter å ha blitt utnevnt i april og noen fans tror han ikke har rom for å snakke med tanke på Wengeres rekord som manager, selv om coaching og ledelse ikke nødvendigvis er det samme.
Midtbanespilleren er for øyeblikket på et sesonglån i Bournemouth etter at han kom til sørkysten ved overføringsdagen i august. Den engelske internasjonalen, som har 18 måneder igjen på sin Gunners-kontrakt, innrømmet nylig at han var usikker på hvor hans langsiktige fremtid ligger. Imidlertid har Wenger nå svart på 24-åringens frykt ved å fortelle ham at han har en rolle å spille på Emiratene.
24-åringen Juventus Ny drakt deltok i sin første treningsøkt med kirsebærene etter å ha fullført avtalen bare timer før lukkingen av overgangsvinduet sent på onsdag kveld. Hvis han hadde bodd på Emiratene, ville Wilshere sannsynligvis tilbrakt sesongen som Arsenals femte valg midtbanespiller, og den engelske internasjonale føles som om å tilbringe kampanjen på Vitality Stadium er det beste trinnet for hans stammende karriere. Bournemouth-manager Eddie Howe mener fangst av Wilshere er noe av et kupp for Cherries, som hadde konkurranse fra slike som Crystal Palace så vel som europeiske sider, inkludert Roma og Sporting Lisboa.MerrillPe Kjøp Chelsea Fotballdrakt AndyBoism
BettyBroa Maglia Calcio Poco Prezzo DillonAus
https://anwas.ru/forums/users/rickcranswick/ AleidaHzr CarissaWi

Comments